EN ISO 9001

certifikat iso 9001

EN ISO 14001

certifikat iso 14001

EN ISO 50001

certifikat iso 50001

EN 15512

certificate 15512

Tvrtka je uspostavila sustav upravljanja kvalitetom u skladu s zahtjevima HRN EN ISO 9001:2015 standarda, osiguravajući svoju posvećenost kvaliteti. Njezin sustav upravljanja kvalitetom uzima u obzir potrebe i očekivanja zainteresiranih strana te se provodi kroz pristup upravljanju aktivnostima i rizicima temeljenim na procesima, mjerljivim pokazateljima te planiranim i praćenim aktivnostima.

Tvrtka poštuje stručne principe i zakonske propise, promiče svijest o kvaliteti unutar tvrtke te suradnju s klijentima.

Vizija tvrtke Promming je biti jedan od vodećih proizvođača opreme u industriji, nudeći prilagođena rješenja za klijente dok osigurava sigurno i ugodno radno okruženje za zaposlenike te održivu proizvodnju.

Misija tvrtke posvećena je proizvodnji visokokvalitetne opreme dok istovremeno stalno razvija nove proizvode i rješenja prema potrebama i očekivanjima klijenata, te se trudi biti inovativni lider u industriji.

Promming se posvećuje energetskoj učinkovitosti s definiranim područjem i granicama za upravljanje energijom. Tvrtka osigurava dostupnost potrebnih resursa i informacija za postizanje definiranih ciljeva te komunicira posvećenost energetskoj učinkovitosti na svim razinama unutar i izvan tvrtke. Promming podržava nabavu energetski učinkovite opreme, značajno se oslanjajući na obnovljive izvore energije radi poštovanja zakonskih zahtjeva i HRN EN ISO 50001 standarda te procjenjujući rizike i prilike za održivi razvoj. Planirane aktivnosti tvrtke prikupljaju dokumentiranu informaciju radi omogućavanja praćenja i procjene energetske učinkovitosti.

politika kvalitete
politika energetske ucinkovitosti
politika okolisa