EN ISO 9001

certifikat iso 9001
certifikat iso 9001

EN ISO 14001

certifikat iso 14001

EN ISO 50001

certifikat iso 50001
certifikat iso 50001

EN 15512

certificate 15512

Tvrtka je uspostavila sustav upravljanja kvalitetom u skladu s zahtjevima HRN EN ISO 9001:2015 standarda, osiguravajući svoju posvećenost kvaliteti. Njezin sustav upravljanja kvalitetom uzima u obzir potrebe i očekivanja zainteresiranih strana te se provodi kroz pristup upravljanju aktivnostima i rizicima temeljenim na procesima, mjerljivim pokazateljima te planiranim i praćenim aktivnostima.

Tvrtka poštuje stručne principe i zakonske propise, promiče svijest o kvaliteti unutar tvrtke te suradnju s klijentima.

Vizija tvrtke Promming je biti jedan od vodećih proizvođača opreme u industriji, nudeći prilagođena rješenja za klijente dok osigurava sigurno i ugodno radno okruženje za zaposlenike te održivu proizvodnju.

Misija tvrtke posvećena je proizvodnji visokokvalitetne opreme dok istovremeno stalno razvija nove proizvode i rješenja prema potrebama i očekivanjima klijenata, te se trudi biti inovativni lider u industriji.

Promming se posvećuje energetskoj učinkovitosti s definiranim područjem i granicama za upravljanje energijom. Tvrtka osigurava dostupnost potrebnih resursa i informacija za postizanje definiranih ciljeva te komunicira posvećenost energetskoj učinkovitosti na svim razinama unutar i izvan tvrtke. Promming podržava nabavu energetski učinkovite opreme, značajno se oslanjajući na obnovljive izvore energije radi poštovanja zakonskih zahtjeva i HRN EN ISO 50001 standarda te procjenjujući rizike i prilike za održivi razvoj. Planirane aktivnosti tvrtke prikupljaju dokumentiranu informaciju radi omogućavanja praćenja i procjene energetske učinkovitosti.

politike kvalitete okolisa